Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Tuesday, November 30, 2010

kereta baik punya masa depan







































Monday, November 29, 2010

NICE PIC...

TerryBorder23 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder18 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder19 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder20 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder21 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder17 هنر خم کردن تری بوردرWire Art by Terry Border 1 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder26 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder30 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder29 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder28 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder27 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder25 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder24 هنر خم کردن تری بوردرstyle points final هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder16 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder07 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder14 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder15 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder13 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder12 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder11 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder10 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder09 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder08 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder06 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder05 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder04 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder03 هنر خم کردن تری بوردرTerryBorder00 هنر خم کردن تری بوردر


Ayat suci al-Quran dimanipulasi ahli bukan Islam

@utusan harian

PETALING JAYA 28 Nov. - Ahli-ahli Parti Keadilan Rakyat (PKR) beragama Islam sanggup membenarkan seorang perwakilan bukan Islam menghina kesucian al-Quran apabila tafsir yang digunakan tunggang-langgang dan terkeluar daripada konteks sebenar.

Perwakilan Angkatan Muda Keadilan (AMK), K. Subramaniam ketika membahaskan ucapan dasar presiden pada hari terakhir Kongres Nasional Tahunan PKR Ketujuh hari ini membaca tafsir daripada ayat 190 dan 191 surah Ali-Imran.

Tafsiran yang dibaca oleh Subramaniam berbunyi:

"Firman Allah dalam kitab al-Quran surah Ali-Imran yang berbunyi begini, sesungguhnya dalam penciptaan langit dan bumi dan silih bergantinya siang dan malam, maka terdapatlah tanda-tanda manusia berakal agar kita sentiasa berfikir, agar minda diasuh dan terbentuk dengan baik lalu seterusnya melakarkan budaya sihat supaya tidak songsang dan tidak menyeleweng dari norma-norma kehidupan manusia yang beradab lagi bertamadun."

Sebaliknya, tafsir sebenar daripada ayat 190 dan 191 surah Ali-Imran berbunyi seperti berikut:

Sesungguhnya dalam penciptaan langit dan bumi dan silih bergantinya malam dan siang terdapat tanda-tanda bagi orang yang berakal, (iaitu) orang-orang yang mengingati Allah sambil berdiri atau duduk atau dalam keadaan berbaring dan mereka memikirkan tentang ciptaan langit dan bumi (seraya berkata) Ya Tuhan kami, tiada Engkau ciptakan ini dengan sia-sia. Maha suci Engkau, peliharalah kami dari seksa neraka.

Lebih menyedihkan, apabila selesai membaca tafsir ayat tersebut, Subramaniam bertanya kepada semua perwakilan sama ada tafsiran yang dibacanya itu betul atau tidak, lalu semua perwakilan menjawab betul.

Kejadian itu bukan sahaja memalukan kerana tiada seorang pun perwakilan Islam PKR yang menegur salah tafsir tersebut, malah jelas menunjukkan hak kesaksamaan yang dicanang parti itu adakalanya melampaui batas.

Ini kerana, di pentas perbahasan kesucian ayat suci al-Quran bukan dipertahankan sebaliknya dibenarkan dimanipulasi oleh perwakilan bukan Islam.

Saturday, November 27, 2010

KARTON TAK KLUAR TV MALAYSIA

MALAYSIAN PRODUCT.. IPIN & UPIN / BOBOIBOY

IPIN AND UPIN



BOBOIBOY



http://www.paybox.me/r/ericoanaci

PRAY- FUNNY

Flow54 – Chat Rabia

Flow54 - Chat Rabia by Chats Perchés


Friday, November 26, 2010

What is LoVe.......New Demonstration





Sunday, November 21, 2010

PayBox

PayBox

Friday, November 19, 2010

Paybox.me Menjana Wang??



2

Anda pernah dengar tentang paybox.me x?Paybox.me ini pada aku adalah satu sistem seperti paypal yang akan menyediakan perkhidmatan online payment. Tetapi yang menariknya pada masa ini,paybox.me masih lagi dalam peringkat early bird. Jadi kepada sesiapa yang menyertai paybox.me sekarang akan mendapat $25. Sebelum ini paybox.me menawarkan $50 kepada yang mendaftar. Apa tunggu lagi. boleh lah mendaftar di paybox.me. http://www.paybox.me/r/ericoanaci
nampak kat atas tu aku dah dapat $25. Tapi belum pasti lagi macam mana fungsi paybox.me ni. Kalau macam paypal kita boleh convert ke maybank. So kena cari maklumat dulu lah.
dah ada orang join bawah aku, so tambahan $10. So marilah ramai2 join program ni. Belum tahu ini scam atau tidak tapi apa salahnya mencuba kan. Duit tidak datang kalau tanpa usaha. Nak join boleh pergi ke sini http://www.paybox.me/r/ericoanaci

2 DAY.....
video



AFTER 3 DAYS??


video

Thursday, November 18, 2010

Earned $44.26 after 2 days


video


AFTR 3 DAYS LATER......



So what do I gain from it? Well, just click on the referal link below or the image to sign up and I will earn $10 for telling you about Paybox. Remember to use the referal link image below or CLICK HERE to sign up. Good luck to your new venture to earn $ dollars and more money online by participating.

Share/Bookmark




bus masa depan yg paling COMEL...