Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Friday, June 24, 2011

Ibu panggang bayi berusia 6 minggu dalam microwave oven

Seorang perempuan berusia 29 tahun ditangkap Selasa (21/6/2011) setelah hasil penyelidikan menunjukkan bayinya mengalami luka bakar akibat dipanggang dalam oven microwave. Demikian dilapor Fox News, Rabu (22/6/2011).


Ibu bernama Ka Yang ditangkap dan ditahan tanpa wang jaminan di Sacramento County Jail, Sacramenton, California, Amerika Syarikat (AS).
Ia ditangkap tiga bulan kemudian setelah bayinya yang baru berusia enam minggu bernama Mirabelle Thao-Lo ditemukan mati di rumah keluarga pada 17 March lalu.
Polis menggambarkan bayi itu mengalami luka akibat panas yang luar biasa. Seorang polis wanita bernama Laura Peck mengatakan penangkapan itu memakan waktu yang sangat panjang untuk mencari tahu penyebab dari kematian itu dan mencuba menghubungkannya dengan kes yang sama.
Ada tiga kes lainnya di mana ibu sanggup memanggang bayinya dalam oven di sejumlah negara bahagian antara lain Dayton (Ohio), Galveston (Texas), New Kent County (Virginia).
“Ini kes yang sangat jarang. Luka yang disebabkannya unik dan ada tiga kes lainnya yang sama dengan kes ini. Anak-anak dipanggang dalam oven microwave,” kata Peck.
Peck menambahkan, polis tidak tahu apa motif pembunuhan itu dan Yang belum memiliki pengacara. “Kami belum boleh memberikan pemeriksaan mental. Ini tergantung pengadilan dan tak ada yang tahu apa yang terjadi di rumah itu kecuali dia dan bayinya,” kata Peck, lagi.

Monday, June 13, 2011

giler2 naik trafikkkkk...

undefined


Salam, tiber2 dpt shoutmix chat dari jokegurl dia dpt info ni dari  wancikgumuzik, agak terkejut ericoanaci membaca nya... peh hampir 10, 000 trafik dlm satu ari...

cara2
1) LOGIN


2) lepas korang dah register,nanti comformation email akan dihantar ke email korang klik untuk comformation. Lepas tu korang log in akaun korang dan klikk perkataan SURF yang akan ada di atas akaun GLOBAL auto SURF,biarkan jek dia runnig.konsep dia simple jek,korang akan diberi refferal link untuk korang promote GLOBAL AUTO SURF kepada member2 yang lain ok.nak tau lebih lanjut boleh baca FAQ dia ya. 


3) HASIL NYA.. WOWOW... BIAR BETUL






Wednesday, June 8, 2011

DIGI WWWOW Awards : Blogger Of The Year

AKHIRNYA...........
tugasan yg mialiana (undi/votesiap... 
sory lambat..buzy btul..




gambr dengan keter... waktu mlm.. siang tak sempat
rasa2 ni pun ok kan...


Saturday, June 4, 2011

iklan ni tak ada dekat TV

Thursday, June 2, 2011

pergi vietnam nk Kain sutera Vietnamlh

waduh.. kutooobamboo n ericoanaci86 is same blogger


kain sutera vietnam  
 
ok nk citer pasal kain sutera vietnam, kwn kutooobamboo n ericoanaci86 is same name, nk g vietnam sabtu ni, so aper lagi kutooobamboo n ericoanaci86 is same , nk oder macm2 lh... tp bukn nk order kain sutera... cuma dak2 pempuan jer yg terkunja2 nk kirim kain tu kutooobamboo n ericoanaci86 is same name tak....

i cuma nk kirim baju jer alah kasik 20 hinggt dah cukup (RM1 = 6,800 duit vietnam), sje je nk simpan dkt robok almari.. hu3. so tuggu yer baju yg ericoanaci pesan tu, mby next week bru dpt...

berehat sebentar